Liga 1

Gigi Becali încă un atac la jucători: „Facem floricele, ghiocei, lalele! Dorm pe teren” » Patronul FCSB s-a resemnat: „Filosofia lui Becali e eronată și perdantă. Terminăm pe 3”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 martie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a criticat iarăși jucătorii în această dimineață și crede că a greșit strategia la formația roș-albastră.

„Nu știu să trag nicio concluzie. Sunt confuz. Pe mine nu mă interesează campionatul. Eu vreau să jucăm în Europa. De asta sunt descurajat.

Noi nu am bătut Voluntari și Călărași. Ai 1-0 în minutul 13 cu Voluntari și primești două goluri. Ce pretenții să mai am? Mergem în Liga Campionilor și ne spulberă! Concluzia mea este: suntem slabi. Dacă te bate Voluntari, că ne-a bătut, ce pretenții să mai am? Facem floricele pe teren. Mâncăm floricele și ghiocei. Jucătorii trebuie să fie bărbați!

Nu mai am ambiție. Cu cine să vorbesc? Ce să le zic jucătorilor? Dacă așa sunt ei. Vor să doarmă pe teren. Le spun «Nu mai dormiți». Dar lor le place să doarmă. Nu am ce să le spun. Doar atât «Asta e viața voastră. Dacă vrei puțin, puțin o să primești».

Eu nu cred că mai e nevoie de timp. Cred că e nevoie de jucători. Nu avem echipă puternică. Nu avem bărbați puternici, de război. Avem «țâr-țâr». Nu merge cu floricele. Avem fotbaliști de floricele. A venit primăvara și hai să facem floricele, lalele, ghiocei. Avem fotbaliști care au un mic talent, dar nu sunt bărbați de război.

Cred că vom termina campionatul pe locul 3. M-am descurajat. Sunt smerit că poate mă duce Dumnezeu pe locul 1”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „Strategia mea e eronată”

Gigi Becali a lăudat strategia pe care Dan Petrescu a avut-o în sezonul trecut și spune că el a greșit.

„Acum mi-am dat seama ce a făcut Dan Petrescu. A zis «Nu pot să iau jucător de 20 de milioane de euro, așa că iau jucători puternic și mă apăr». E o filosofie sănătoasă. Zice «Trebuie să nu primesc gol. Dacă dau gol, e un plus».

Vina e a mea. Eu am adus jucătorii, nu Teja și Dică. Eu i-am adus pe Stoian și Matei, jucători fără putere, care fac floricele. Filosofia lui Becali e eronată și perdantă. Facem floricele”, a adăugat Gigi Becali. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.