Liga 1

EXCLUSIV Încăierarea în toată regula! Atac vulgar al lui Prunea la adresa lui Ambrosie: „Îl anunț pe Floca Swinger că voi continua să fac asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 martie 2019

Continuă conflictul dintre Florin Prunea și Adrian Ambrosie, adică între fostul și actualul președinte al echipei.

CONTEXT. Duminică, după ce Poli Iași a ratat calificarea în play-off, Prunea l-a acuzat pe Ambrosie că ar spăla bani negri din transferurile lui Cristea și Flores. Azi, Ambrosie a răspuns că vrea să îl dea în judecată și a numit acuzații niște „mizerii”. A venit acum răspunsul lui Prunea, unul care amintește de o acuzație vulgară la adresa actualului președinte de la Poli Iași.

„Floca”, așa cum îl poreclește Prunea pe Ambrosie, ar fi un site de dating de unde actualul președinte de la Iași și-ar fi închiriat o fată pentru servicii sexuale, conform declarațiilor unei fete. Un scandal imens referitor la acest subiect a apărut în presă la finalul anului trecut. Detalii, AICI!

Ce spune Prunea

„Ce blestem, Doamne!, e pe acest oraș, pe această echipă și pe suporteri să-l aibă președinte pe Floca Swinger! Cu lotul actual și cu un președinte adevărat, care să se lupte pentru club, fotbaliști și fani, Iașiul trebuia să fie anul acesta în primele 4 echipe. Sunt convins că plecările lui Cristea și Dylan Flores reprezintă principala cauză pentru care Iașiul nu a intrat în play-off.

Îl anunț pe Floca Swinger că voi continua să-mi dau cu părerea despre Iași ori de câte ori va fi cazul fiindcă am fost acolo președinte cinci ani și jumătate, interval de timp în care am obținut două promovări, am câștigat de două ori play-out-ul și am adus singura participare a Iașiului în cupele europene”, a declarat Florin Prunea pentru GSP.ro.

Citește și:

Acuzat că ar fi luat bani negri, Adrian Ambrosie îi răspunde lui Florin Prunea: „Sunt mizerii! O să dea socoteală în instanță!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.