Liga 1

Becali reacționează în controversa schimbărilor lui Teja: „Fiecare face ce vrea! Îmi spune mie unul care stă cu câinele în casă?!” + declarație dură despre Pițurcă

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 March 2019

Mai multe nume importante din fotbal, precum Claudiu Niculescu, Victor Pițurcă și Cornel Dinu, au susținut că nu antrenorul Mihai Teja decide echipa de start și schimbările FCSB, ci Gigi Becali.

După FC Voluntari - FCSB 2-2, când echipa roș-albastră a făcut două schimbări la pauza și una în minutul 41, din cauza unei accidentări, s-a spus din nou că nu Mihai Teja a făcut schimbările, ci Gigi Becali.

Patronul a ieșit la atac, după ce Panduru, Pițurcă și Claudiu Niculescu l-au arătat cu degetul.

„Cum a făcut schimbări, cum am marcat gol repede. Pe mine mă interesează ce se întâmplă la echipă. Nu mă intresează cine a făcut schimbările cu Voluntari și cum le-a făcut. Nu vreau să comentez. Nu am chef să comentez asta. Fiecare face ce vrea în casa lui. Dacă nu, îl luăm pe Cornel Dinu și ne comandă el. El, săracul, stă cu câinele în casă, dar comandă în casă la alții. Fac acum și păcat”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Ce spune Hagi iau în considerare. Nu mă supar pe el, mai ales că s-a calificat în play-off. Pe Pițurcă nu îl cunosc, nu îl ascult, nu îl văd. L-am șters” Gigi Becali

Citește și:

O nouă idee din lojă! Becali își spune „părerea” despre o schimbare masivă în play-off: „Eu așa zic că trebuie să facă Teja”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.