Nationala

EXCLUSIV Răzvan Marin și-a caracterizat colegii de la națională » Cine e fotbalistul care „te lasă cu gura căscată la antrenamente” și cel care „spune mereu lucrurilor pe nume”

Răzvan Marin, alături de colegii din națională, în România - Serbia 0-0 FOTO: Cristi Preda

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday, 04 March 2019

Răzvan Marin (22 de ani) și-a caracterizat colegii de la echipa națională într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor.

Răzvan Marin este deja o piesă de bază în echipa națională a României. Mijlocașul lui Standard Liege nu a avut probleme în trecerea de la reprezentativa de „tineret” la cea „mare”, fiind ajutat și de colegii mai experimentați.

Marin a vorbit despre cei care l-au ajutat să se adapteze:

Ciprian Tătărușanu: „Un caracter frumos. Știe ce vrea de la cariera lui”.

Cristian Săpunaru: „A demonstrat de-a lungul carierei că are valoare. M-a primit foarte bine când am venit la lot. Era pus pe glume. Tata l-a luat sub aripa lui la FC Național, acum m-a preluat el pe mine la reprezentativă”.

Alexandru Chipciu: „Un băiat foarte realist din multe puncte de vedere. Spune mereu lucrurile așa cum sunt, nu se ascunde după cuvinte”.

George Țucudean: „Am venit cam în același timp la lot. Un tip super, vorbește mult, încearcă să ne ajute pe cei mai tineri”.

Constantin Budescu: „Glumește și zâmbește permanent. Are și la antrenamente niște execuții de rămâi cu gura căscată”.

Ionuț Radu: „E bine pentru fotbalul românesc că un portar așa tânăr e deja titular în Serie A. Trebuie să muncească foarte mult pentru a urca și mai sus. I-am văzut câteva parade excepționale în meciurile lui Genoa. A mai comis și greșeli, dar învață din mers”.

Vezi și : 

EXCLUSIV Interviu-eveniment cu Răzvan Marin: „Minimum 4 puncte din deplasările cu Suedia și Norvegia”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.