Liga 1

CS U Craiova - Astra 1-2 // Devis Mangia, dezlănțuit la adresa propriilor fani: „Așa nu ne putem bate la titlu!” » Cine e fotbalistul fluierat de suporteri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 martie 2019

Astra Giurgiu s-a impus în deplasare contra celor de la CS U Craiova, scor 2-1. Italianul Devis Mangia a criticat comportamentul fanilor prezenți pe arena „Ion Oblemenco”.

„Înaintea acestui meci credeam că echipa mea se poate bate la titlu. Acum depinde. Dacă venim aici și suntem fluierați după 5 minute, va fi dificil. Jucătorii sunt și ei oameni. Avem calitate.

După meciul cu FCSB am crezut că am fost devenit mai oltean. Am crezut că împreună putem face performanță.

Îmi apăr jucătorii de fiecare dată. Mă arunc în foc pentru jucătorii mei! Dacă unul dintre ei e fluierat după 5 minute, nu e normal. Nu vreau să zic mai multe. Punct. Vom vedea ce va fi când terminăm acest sezon.

Eu laud peluza, sigur. Atât. Dacă la meciul următor lumea mă va fluiera pe mine, e mai bine. Asta trebuie, să îi lase pe fotbaliști în pace”, a declarat Devis Mangia la TV Telekom Sport.

Nuno Rocha e fotbalistul taxat de fani! 

Devis Mangia s-a enervat din cauza faptului că Nuno Rocha a fost huiduit de fani după ce a fost schimbat cu Drăghici în minutul 82. 

Fotbalistul a avut o evoluție modestă, nu doar în seara asta ci de când a revenit la Craiova, având un singur gol în 13 meciuri. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Astra lui Enache întoarce fantastic meciul de la Craiova » E neînvinsă în 2019! Cum arată clasamentul final al sezonului regulat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.