Liga 2

VIDEO EXCLUSIV Persecuție în fotbalul românesc! Tratamentul umilitor la care e supus Denis Haruț, jucător de națională: „E haos total, am dovezi!”

Denis Haruț a fost pe teren când România U19 a ratat dramatic calificarea la EURO // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 March 2019

Azi dimineață, la GSP Live, Emilian Hulubei, președintele AFAN, a pus pe tapet situația uluitoare în care se află ACS Poli Timișoara, club care nu și-a mai plătit unii jucători de nouă luni.

Totodată, Hulubei a explicat momentele dificile prin care trece puștiul Denis Haruț, 20 de ani, talentatul fundaș dreapta de la naționala U19 care e victima discriminării clubului ACS Poli Timișoara. 

„La Timișoara sunt jucători neplătiți de nouă luni. E un haos total! E un jucător, Haruț, e persecutat, supus unor tratamente rar întâlnite. Am
filmări! Se schimbă într-o baracă pentru că nu a fost de acord cu diminuarea contractului cu mai mult de 50%.

E chemat la antrenamente de 3 ori pe zi,  nu i se pune la dispoziție vestiar adecvat, se antrenează singur. Avem filmări, avem dovezi, sper ca Federația să vadă ce se întâmplă pentru că e un caz  grav de persecuție. E un jucător talentat, un jucător foarte bun, de lot național”, a spus Emilian Hulubei, la GSP Live. 

Denis Haruț are 29 de meciuri jucate pentru ACS Poli Timișoara, locul 19 în prezent în liga secundă. Fundașul are și 7 apariții în tricoul reprezentativei U19. 

Replica lui ACS Poli: „Să vorbească despre petreceri!”

Radu Birlică, președintele clubului timișorean, a reacționat pentru GSP.ro, la scurt timp după declarațiile lui Emilian Hulubei:

Domnul Hulubei să vorbească despre petrecerile pe care le organizează din banii AFAN prin soția lui și după să vorbească despre cluburi care nu au finanțare”, a declarat Radu Birlică. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO De necrezut! Căpitanul echipei, trecut pe foaie ca brancardier: „Au fost tot felul de ciudățenii”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.