Liga 1

EXCLUSIV Cosmin Moți a dat verdictul în lupta pentru titlu: „Atacanți de valoare, apărare disciplinată, mijlocașii n-au plâmâni!” + critică sistemul competițional

Articol de Marius Mărgărit  —  marţi, 05 martie 2019

În continuare o prezență constantă în lotul primei reprezentative, Cosmin Moți, 34 de ani, fundaș la Ludogoreț, a vorbit despre fotbalul autohton. A lăudat-o pe CFR Cluj și a criticat actuala configurație a sistemului competițional din Liga 1.

„Am jucat cu ei în pregătiri, în iarnă. Nu pot să spun cine e favorită la titlu, dar cei din «Gruia» au o echipă foarte tare. Atacanți de valoare, o apărare disciplinată, mijlocași care aleargă de parcă n-ar avea plămâni. CFR chiar e o echipă puternică! S-ar bate la campionat și în Bulgaria”, a spus Moți pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul fundaș al lui Dinamo nu e de acord cu înjumătățirea punctelor din play-off și play-out:

„Sunt de acord cu jucătorii care sunt împotriva acestui artificiu. Noi, în Bulgaria, avem același sistem competițional și nu se înjumătățesc punctele în play-off sau în play-out. Nu e normal, muncești din august până în martie, îți creezi un avantaj și rămâi cu mai nimic după înjumătățire. Sunt puncte muncite, de ce să fie luate?!”, a mai spus Moți. 

Vezi și: PROGRAM PLAY-OFF - PLAY-OUT, CLASAMENT // Țintarul etapelor la titlu și la retrogradare: când e CFR Cluj - FCSB
DINAMO // EXCLUSIV Cosmin Moți, fără perdea despre situația dramatică de la Dinamo: „A venit Rednic, până atunci se tot pasau responsabilitățile”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.