Publicitate

Cum i-a adus Yacine Brahimi 129.000 de lei unui jucător Casa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 martie 2019

La Mediaș s-a scris una dintre cele mai interesante povești, plină de adrenalină, suspans și cu un final nu numai fericit, dar și foarte bogat.

Într-o marți seară, puțin peste ora 20:00, la Mediaș era înregistrat un bilet ce conținea 10 meciuri, aranajate într-un sistem în care se putea câștiga și cu 8 rezultate corecte. Nu a fost cazul. Jucătorul de la Casa Pariurilor le-a intuit pe toate corect!

Nu a fost însă un bilet fără emoții. Două dintre predicții au fost intuite corect de-abia în prelungirile meciurilor.

În primă fază, meciul problemă se părea că va fi Lincoln City – Exeter. Medieșeanul a intuit un egal între două echipe ce se luptă pentru promovarea în League One din Anglia. Lincoln era favorită, fiind liderul clasamentului, însă Exeter a deschis scorul din minutul 22. Meciul mergea spre victoria oaspeților, dar Akinde, vârful celor de la Lincoln, s-a împotrivit în al șaselea minut de prelungire al meciului, iar partida s-a încheiat la egalitate, așa cum a pronosticat medieșeanul.

Al doilea mare obstacol a fost Porto – Sporting Braga. Pentru acest meci, jucătorul de la Casa Pariurilor a intuit o partidă cu peste 2.5 goluri. În minutul 63 era deja 2-0 pentru Porto și lucrurile încă păreau în grafic. Dar nu s-a mai întâmplat nimic până în minutul 90, cu formația gazdă mulțumită de rezultat și cu Sporting Braga care nu mai credea în revenire. Se părea că medieșeanul a fost inspirat să aleagă biletul sistem... Dar algerianul Yacine Brahimi nu a fost de acord. A marcat pentru un 3-0 sec și o victorie mare la Mediaș, cu un câștig pentru un jucător Casa Pariurilor de 129.560 de lei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.