Liga 1

Suporterii lui Dinamo își pun toate speranțele în Rednic: „Altfel închidem clubul!” + mesaj clar către conducere: „Ar trebui să se uite mai atent”

Articol de Ionel Luţan  —  marţi, 05 martie 2019

Suflarea suporterilor dinamovişti îi acordă credit lui Mircea Rednic în încercarea de a reduce pe linia de plutire formaţia bucureşteană.

„Dacă nici cu Mircea Rednic, care este soluţia optimă la acest moment, nu reuşi să redevenim o echipă competitivă cred că ar trebui să închidem clubul şi să mutăm toţi suporterii la handbal”, au precizat Cătălin Ingeaua şi Alex Popescu , membri ai PCH, la Sport Total FM.

Cei doi au vorbit şi despre echipa de handbal masculin care a ratat prezenţa în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

„La handbal ne simţim în largul nostru, avem o echipă bună şi un manegement performant. Poate că şi cei de la fotbal ar trebui să se uite mai atent aici.

Cred că, până la urmă, este mai bine că nu am trecut de Sporting. Dădeam în faza următoare de Veszprem şi poate pierdeam la scor. Am văzut exact unde suntem în acest moment şi ce paşi avem de parcurs în continuare pentru a ne apropia de lumea bună a handbalului masculin european”, au punctat cei doi suporteri ai lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.