Liga 1

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Să-l tragă cineva să-i spună «Am văzut că ai o pregătirea foarte bună și că îți permiți orice, dar nu poți face asta»”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 martie 2019

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la FCSB și despre schimbările făcute în meciul cu FC Voluntari 2-2.

  • La pauza meciului, când FC Voluntari avea 2-1, Mihai Teja făcut 2 schimbări: Harlem Gnohere în locul lui Florentin Matei și Olimpiu Moruțan în locul lui Mihai Roman. În minutul 41, Teja l-a băgat pe Adrian Stoian în locul lui Mihai Pintilii, care s-a accidendat

„În practică, niciun antrenor nu face așa ceva, trei schimbări până la pauză. Rar există așa ceva. Trebuie cineva să-l tragă pe Gigi Becali și să-i spună «Am văzut că ai o pregătirea foarte bună și că îți permiți orice. Dar nu poți face trei schimbări până în pauză». Nu poți, că nu poți! Orice nenorocire, orice accidentare în repriza a doua te pune într-o situație delicată.

Trebuie să îi spună cineva că nu e bine. Nu știu cine. Bănuiesc că se mai consultă și el cu cineva. S-a întâmplat acum, dar nu trebuie să mai fie în situația asta.

Dacă Gigi a făcut schimbările, trebuie să îi spună cineva că nu e bine. El e foarte receptiv. Asta cu trei schimbări nu se va mai repeta. Și-a luat notițe și a înțeles. Nu va mai face asta”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Ilie Dumitrescu s-a enervat în direct: „Urât, urât! Nu e normal” » I-a certat în direct pe Camora și Culio: „Cum să faci așa ceva pentru niște firimituri?” » Ce replică a primit

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.