Liga Campionilor

Real Madrid - Ajax 1-4 // Nacho descrie atmosfera din vestiarul madrilen: „Suntem distruși, dar până și regii cad la un moment dat” + îl atacă pe Modric!

Nacho, de la Real Madrid, a fost eliminat în finalul partidei cu Ajax (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 martie 2019

Seară neagră pentru Real Madrid! Nacho, fundașul madrilenilor, crede însă că un astfel de moment ar fi venit mai devreme sau mai târziu. Apărătorul de 29 de ani a trimis săgeți către colegul său, Luka Modric, după ce acesta acuzase lipsa randamentului „unor jucători” după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

„Suntem distruși! Sunt momente dificile, e foarte complicat, nu suntem obișnuiți cu situația asta în care nu mai putem lupta pentru vreun obiectiv în acest moment al sezonului.

Niciunul dintre noi nu s-a ridicat la nivelul la care se așteptau oamenii, nu doar unii nu s-au ridicat la acel nivel, așa cum se spunea zilele trecute.

E aproape imposibil să mai câștigăm titlul în LaLiga, am fost eliminați din Cupă, din Liga Campionilor... sunt momente dificile. Cred că e un moment care trebuie să dea de gândit clubului. 

Oricum, nu am fi câștigat tot restul vieții Liga Campionilor. Până și regii cad, o noapte ca asta trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu”, a spus Nacho. 

„Unii trebuiau să facă un pas înainte și să ajute echipa cu goluri după plecarea lui Cristiano, dar nu s-a întâmplat asta” Luka Modric, în urmă cu două zile

Nacho a fost eliminat în minutul 90, după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

Citește și:

OPTIMI UEFA CHAMPIONS LEAGUE // Real Madrid, UMILITĂ de Ajax pe „Bernabeu” » Deținătoarea Ligii e OUT din competiție + Tottenham se califică fără gol primit

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.