Liga Campionilor

REAL MADRID - AJAX 1-4 // 7 cifre rușinoase pentru Real Madrid după eliminarea din Ligă » Prima oară în istorie când echipa pățește așa ceva!

Real Madrid - Ajax // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 March 2019

Real Madrid a fost eliminată din optimile UEFA Champions League, după ce a fost învinsă de Ajax pe „Santiago Bernabeu”, scor 1-4. În tur, madrilenii câștigaseră cu 2-1.

Eliminarea din UEFA Champions League închide o săptămână de coșmar pentru Real Madrid, care a fost scoasă miercuri de Barcelona din Cupa Spaniei, și a fost învinsă de catalani și în campionat, sâmbătă, iar Santiago Solari e ca și demis. 

Iată câteva cifre rușinoase pentru Real Madrid:

1. Madrilenii a ajuns la 4 înfrângeri la rând pe teren propriu, în toate competițiile: 1-2 cu Girona, 0-3 cu Barcelona, 0-1 cu Barcelona și 1-4 cu Ajax.

2. Elevii lui Solari au ajuns la 14 înfrângeri în acest sezon, câte au avut în precedentele două sezoane în total.

3. De 9 ani Real Madrid nu a mai părăsit Champions League din optimi. Ultima dată, în 2010, madrilenii, antrenați atunci de Mauricio Pellegrino, pierdeau cu Lyon.

4. Înfrângerea cu Ajax, 1-4, este cea mai dură suferită de Real Madrid în Champions League, pe teren propriu.

5. Este pentru a doua oară în istorie când Real Madrid pierde 6 meciuri într-un sezon la o diferență de cel puțin 3 goluri. Prima dată s-a întâmplat în sezonul 1950-1951, când a avut 8 astfel de înfrângeri

6. Este pentru prima dată în istorie când Real Madrid pierde 3 partide acasă într-un sezon la o diferență de cel puțin 3 goluri (0-3 cu ȚSKA Moscova, 0-3 cu Barcelona, 1-4 cu Ajax)

7. Cele 7 eșecuri drastice din ultimele 7 luni: 2-4 cu Atletico Madrid, 0-3 cu Sevilla, 1-5 cu Barcelona, 0-3, 0-3 cu ȚSKA Moscova, 0-3 cu Barcelona, 1-4 cu Ajax

Citește și:

Incredibil! Ce făcea Sergio Ramos în tribună în timp ce Real Madrid pierdea cu Ajax

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.