Liga 1

STADION DINAMO // Alexandru David face un anunț sumbru după blocarea construcției noului stadion: „Viitorul lui Dinamo e inexistent!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 martie 2019

Alexandru David, președintele lui Dinamo, crede că viitorul clubului este unul sumbru fără construcția noului stadion.

  • George Cosac, președintele CS Dinamo, a oprit pentru moment proiectul noii arene a „câinilor”, considerând că trebuie rezolvat litigiul cu stadionul vechi. Detalii AICI.

„Parcă toate forțele universului s-au aliat ca să nu se facă stadionul la Dinamo. Astăzi intervine Asociația Cicliștilor, mâine a biciclișticilor, poimâine cine știe ce asociație mai apare. Se ratează și investiția de la compania națională. Să văd eu când se mai întâlește Clubul Dinamo cu o asemenea oportunitate.

Marea lor problemă e numărul locurilor acum, că vor cu 20.000, nu cu 18.000. Dacă nu se face stadionul, viitorul e aproape inexistent pentru Dinamo. Priviți la Craiova, cum a crescut nivelul odată cu noul stadion”, a declarat Alexandru David la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

STADION DINAMO // UPDATE Dinamo, blocată din interior! Președintele clubului nu vrea stadionul pe velodrom + drept la replică George Cosac

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.