Liga 1

L-a sabotat Gigi Becali pe Gică Popescu la alegerile FRF? Giovanni Becali, dezvăluire după 14 ani: „A schimbat 50 de voturi!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 martie 2019

Giovanni Becali (66 de ani) crede că cearta dintre el și Gigi Becali e adevăratul motiv pentru care Gică Popescu a pierdut alegerile de la FRF din 2005. 

„Dacă eu vorbeam cu vărul meu, Popescu ar fi câștigat fără probleme alegerile la FRF. Gigi Becali a schimbat atunci 50 de voturi. El cu domnii de la Pandurii. Cu astea, Gică Popescu ieșea președinte.

Cum și Gino Iorgulescu, la prima tentativă, era președintele Ligii dacă eu vorbeam cu Gigi. Atunci voiam să îl dăm jos pe Dumitru Dragomir. Mai intervenea Hrebenciuc, mare stelist, dacă noi eram în relații bune? Toate astea de la discuțiile dintre noi.

Certurile au fost prostești, plecau de la nimic. Dintr-odată ne închideam telefoanele, apoi nu mai vorbeam un an. Familiile se vedeau zi de zi, la toate sărbătorile, nunțile, petrecerile”, a declarat Giovanni la TV Telekom Sport. 

Gică Popescu a pierdut cursa pentru președinția FRF din 2005 în fața lui Mircea Sandu. Scorul a fost de 187 la 102.

Vezi și: 

Giovanni Becali, despre „bomba” Gică Hagi la Fenerbahce: „Au zis «trebuie să vorbim cu toată poliția, Iese război civil aici”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.