Liga 1

Giovanni Becali știe care e marea greșeală făcută de Ionuț Negoiță la Dinamo: „Era în play-off acum! Avea și «marfă» de pus în vitrină”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 martie 2019

Giovanni Becali crede că Ionuț Negoiță a greșit când nu a dat continuitate jucătorilor tineri din lotul lui Dinamo. 

„Dinamo e un brand care nu trebuie pierdut. Dacă dispar și ei, va fi tragedie în fotbalul românesc. Nici adversarele nu vor asta. E al doilea brand după Steaua. Ne-am duce jos de tot. Dar eu nu cred asta, pentru că a luat-o un dinamovist, domnul Negoiță, care a crezut că va produce. El a trebuit să pună mult mai mulți bani decât și-ar fi închipuit.

A salvat-o din insolvență, a adus-o pe calea dreaptă, dar pentru a face performanță trebuie să cumperi jucători cu bani mulți.

I-am zis și lui Negoiță care a fost cea mai mare greșeală. Bratu a câștigat play-out-ul cu jucători tineri, cu Grigore, Târcoveanu, Ciobotariu. Toți ar fi trebuit să joace în continuare. Hagi cum a luat titlul? Cu niște copii și câțiva vulpoi.

Cu tinerii ăștia erau în play-off și aveau și «marfă» de pus în vitrină. Urma Campionatul European și atrăgeau atenția”, a declarat Giovanni Becali la TV Telekom Sport. 

Dinamo a ratat play-off-ul pentru al doilea sezon la rând, după ce formația condusă de Mircea Rednic a încheiat sezonul regulat pe locul 9, cu 32 de puncte, la 5 lungimi de Top 6.

Vezi și: 

Claudiu Niculescu are o ofertă de 2,5 milioane de euro » Giovanni Becali: „La Dinamo s-au comportat mișelește cu el!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.