Liga Campionilor

PORTO - AS ROMA 3-1 // Cuneyt Cakir, desființat » Jucătorii Romei acuză fără ezitări: „Am avut un penalty clar. E o rușine!”

FC Porto - As Roma 3-1 // FOTO: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 07 martie 2019

Romanii susțin că ”centralul” turc n-are nicio scuză la intervenția lui Marega asupra lui Schick, din finalul prelungirilor meciului FC Porto - AS Roma 3-1: ”Avea VAR-ul la dispoziție și nu l-a consultat”.

AS Roma părăsește Liga Campionilor cu scandal. Din nou! Ediția trecută, în semifinala-retur cu Liverpool, romanii au acuzat neacordarea a două penalty-uri. Miercuri seară, în returul "optimii" cu Porto, ei consideră că ar fi trebuit să beneficieze de unul în finalul prelungirilor, la scorul de 1-3.

"Nicio scuză!"

"A fost penalty clar! E o rușine că arbitrul Cuneyt Cakir nici măcar nu s-a dus să revadă pe monitor intervenția lui Marega asupra lui Schick. Știți ce ne-a zis? Că el a văzut bine faza și n-a fost nimic. Nu pricep de ce numai nouă ni se întâmplă astfel de lucruri.

Și cu Liverpool ni s-au refuzat două lovituri de la 11 metri, dar acum e VAR, nu mai există nicio scuză", a comentat, furios, fundașul Manolas.

"I-a pus piedică"

De Rossi e la fel de convins ca și coechipierul său că "centralul" turc a greșit. "Imediat după fluierul final am fost și am revăzut faza. Contactul e clar și în careu. Anul trecut ne doream VAR, acum îl avem și nu-l folosim?

E păcat. Dacă ni se acorda penalty-ul cuvenit, mergeam mai departe cu 2-3. Ar fi fost o calificare epică", afirmă căpitanul italienilor. Verdictul jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport: "Marega i-a pus piedică lui Schick".

Ceva mai devreme, în minutul 114, Cakir nu văzuse o ținere de tricou în careul giallorosso, Florenzi la Fernando. Avertizat din studio, turcul a consultat VAR-ul și le-a acordat portughezilor lovitura de la 11 metri care a decis practic calificarea lui FC Porto în "sferturi"

5e nota primită de "centralul" Cuneyt Cakir în Gazzetta dello Sport

"Îl susținem pe Di Francesco"

Pus în discuție și după 0-3 cu Lazio, în campionat, Eusebio di Francesco își vede postul amenințat. După fluierul final, antrenorul romanilor s-a izolat de echipă și a refuzat să dea declarații. Însă jucătorii îl susțin.

"Sperăm să rămână cu noi. Echipa a luptat în seara asta", a comentat căpitanul De Rossi. Iar Perotti a adăugat: "Suntem alături de Di Francesco".

Vezi și: PORTO - ROMA // FOTO Cuneyt Cakir n-a dictat penalty la ultima acțiune! Italienii contestă decizia luată cu ajutorul VAR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.