Liga 1

GSP Live VIDEO // Sorin Frunză, detalii terifiante din vestiar: „Aveau cuțitul la brâu. Unul dintre ei mi-a zis: «Vrei să te ascund?»”

Alin Simota (dreapta) alături Marian Iancu (stânga).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 March 2019

Sorin Frunză (40 de ani) și Alin Simota (51 de ani) au colaborat în 2002, când omul de afaceri se afla, în postura de finanțator, la echipa Jiul Petroșani. Frunză a povestit momente cumplite din vestiar, când Simota îi intimida pe fotbaliști săi prin diverse metode.

 

„Venea Simota cu 2 bodyguarzi în vestiar, care aveau sacoul puțin ridicat să se vadă cuțitul. Intra mereu peste noi în vestiar la intimidare. Limbajul lui era cum era.

La pauză unui meci a venit și a zis ca îl luăm de prost, eu m-am ridicat atunci în picioare pentru că nu îmi convenea cum ne intimida și bodyguard-ul a venit spre mine. Atunci am avut un moment de panică, mi-a fost frică. A zis câtre mine «vrei să te ascund?». M-a împins în perete și după a plecat”, a povestit Sorin Frunză în cadrul emisiunii GSP Live.

Sorin Frunză a evoluat pentru Jiul Petroșani în perioada 2000-2002. A bifat 28 de meciuri ca titular și a marcat 7 goluri.

Citește și:

GSP Live VIDEO // Un fost campion al României a fugit de la echipă din cauza unei femei: „Aveam peste 100 de apeluri pierdute de la MM Stoica”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.