Liga 1

FCSB // Gigi Becali, declarații EXUBERANTE în direct la TV: „O să spuneți că sunt nebun, dar vreau ca Dumnezeu să câștige prin mine”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 martie 2019

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e din nou în prim-plan după declarațiile incredibile pe care le-a făcut în această dimineață. Latifundiarul s-a folosit din nou de religie pentru a pune pe tapet obiectivele suprarealiste pe care vrea să le câștige cu echipa sa.

„Dacă vă spun gândurile mele, o să spuneţi că sunt nebun. Eu vreau ca prin mine Dumnezeu să arate că nu contează materia. Visul meu este să câştig Liga Campionilor. De fapt, nu vreau s-o câştig eu. Vreau să câştige Dumnezeu Liga Campionilor prin mine, ca să demonstreze că e deasupra banilor.

Vă spun asta pentru prima dată. Eu, când pierd, am o anumită stare şi spun că n-au vină MM Stoica şi Teja pentru că ştiu că se întâmplă din cauza păcatelor mele. O să vedem ce se va întâmpla în perioada asta de post”, a declarat Gigi Becali. 

Vezi și: VIDEO Culisele „blatului” cu Steaua, dezvăluite de unul dintre jucătorii acuzați că au vândut meciul: „Am imagini video cu soția ta cum ia 400.000 de euro în spatele unui mall”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.