Liga 1

Primăvară furtunoasă la Dinamo: Mircea Rednic negociază aducerea investitorilor belgieni » Roland Duchatelet, primul nume vehiculat

Roland Duchatelet are relații excelente cu Mircea Rednic

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 07 martie 2019

Schimbările continue de trupe de la Dinamo au transformat clubul într-un adevărat teatru al evenimentelor. După ce azi GSP.ro a dezvăluit că Alexandru David nu va mai fi președintele clubului, conducerea roș-albilor ar putea fi protagonista unor restructurări spectaculoase în viitorul apropiat.  

Concret, Mircea Rednic ar putea aduce doi investitori belgieni în această primăvară. „Puriul” e în tratative avansate cu aceștia, ca urmare a poziției pe care și-a câștigat-o în club, cea de manager general cu putere decizională deplină. 

Gazeta a aflat că numele unuia dintre posibilii investitori care ar urma să vină la Dinamo este un om foarte apropiat de Roland Duchatelet, fost președinte la Standard Liege, în prezent la Charlton, om cu o influență sporită în fotbalul belgian. Primele zvonuri au apărut în luna ianuarie, când Fanatik a scris despre acest subiect. 

În prezent, Duchatelet e în centrul unui uriaș scandal în care e implicat cu suporterii lui Charlton, care îi contestă management-ul de la clubul englez. 

Relație solidă ÎNTRE Duchatelet și Rednic

Pe lângă Standard, acesta a mai activat la St. Truidense și Charlton și e legat de Rednic printr-o prietenie de lungă durată, cei doi colaborând inclusiv în perioada în care Mircea era antrenor la Liege. 

GSP.ro a scris încă din decembrie 2018 despre ipoteza ca Mircea Rednic să aducă în „Ștefan cel Mare” investitori din străinătate - Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: EXCLUSIV Alexandru David pleacă de la Dinamo! » Cine urmează să-i ia locul + ce se întâmplă cu Mircea Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.