Liga 1

FCSB - VIITORUL // Gigi Becali dezvăluie înaintea duelului cu Gică Hagi din play-off: „I-am dat acest mesaj”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 March 2019

În prima etapă a play-off-ului, FCSB și Viitorul se înfruntă luni, de la ora 20:30, iar Gigi Becali a vorbit despre relatia sa cu Gheorghe Hagi. 

„I-am dat un mesaj lui Gică Hagi, i-am zis să mă mai ierte încă o dată pentru faza cu TAS-ul. M-a iertat. Suntem foarte bine. I-am spus că în viaţa mea nu mă mai cert cu el, indiferent de ce o să facă”, a spus Becali astăzi, la Pro X.

Relația dintre cei doi s-a tensionat după ce Becali a contestat la TAS titlul câştigat de Viitorul în sezonul 2016/2017, când a terminat la egalitate de puncte cu FCSB.

FCSB a intrat acum în play-off cu 25 de puncte, la două puncte în spatele liderului şi campioanei en-titre, CFR Cluj. Cele două echipe se înfruntă în meci direct în etapa a 5-a şi a 10-a din play-off.

0puncte a făcut Viitorul în cele două meciuri cu FCSB în sezonul regular, 1-4 și 0-2. FCSB e singura echipă din toată Liga 1 în fața căreia trupa lui Hagi s-a înclinat de două ori în 2018-2019

Citește și:

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Să-l tragă cineva să-i spună «Am văzut că ai o pregătirea foarte bună și că îți permiți orice, dar nu poți face asta»”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.