Tenis

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Halep a aflat ora meciului de debut cu Barbora Strycova de la Indian Wells + când joacă Buzărnescu

Simona Halep o va înfrunta pe Barbora Strycova în turul II de la Indian Wells // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 martie 2019

Simona Halep, 3 WTA, a aflat în această dimineață ora la care va debuta în turneul Premier Mandatory de la Indian Wells. Românca o va înfrunta în turul secund pe cehoaica Barbora Strycova, 50 WTA, iar partida va avea loc în jurul orei 00:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

Duelul Halep - Strycova va avea loc pe Terenul 2, după meciurile Tomas Berdych - Feliciano Lopez și Daniel Evans - Stan Wawrinka.

Va fi a șasea oară când Simona Halep și Barbora Strycova se întâlnesc într-un meci oficial: cehoaica, acum în vârstă de 32 de ani, a câștigat primul duel direct, pe carpeta de la Paris, în 2010, pe vremea când Halep era doar o puștoaică.

Românca de 27 de ani și-a luat însă revanșa în următoarele cinci meciuri, pe care le-a câștigat pe linie. Ultimul duel direct a avut loc în Canada, în 2017, când Halep s-a impus cu 6-1, 6-0.

Buzărnescu - Gavrilova, după miezul nopții

Tot în această noapte va juca și Mihaela Buzărnescu, 27 WTA, favorita 29 a competiției din California. Românca o va înfrunta, tot în jurul orei 00:00, pe Terenul 7, pe australianca Daria Gavrilova, 53 WTA, la finalul meciurilor: Marius Copil - Radu Albot și Johanna Konta - Su-Wei Hsieh

Vezi și: Întrebată de jurnaliști despre noul antrenor, Simona Halep a răspuns cu o întâmplare incredibilă: „Nu se va mai repeta așa ceva. Aveți încredere!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.