Nationala

GSP LIVE // VIDEO Florin Prunea, altercație șocantă cu omul de încredere al lui Răzvan Burleanu: „L-a înjurat pe Hagi, iar eu m-am sprijinit în el! A sunat la 112”

Gabriel Bodescu, în dreapta, alături de Burleanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 martie 2019

Florin Prunea, 50 de ani, a povestit azi, cu lux de amănunte, în direct la GSP Live, altercația pe care a avut-o în 2015 cu Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, la o întâlnire a Adunării Generale a Federației. 

„Nu m-am bătut cu Bodescu. A fost o Adunare Generală, eram la masă cu Ciocoiu, cu Cristi Munteanu. Bodescu tot venea să se bage în seamă cu noi. Angel Maria Villar (n.r - fost președinte al Federației Spaniole și fost jucător) era foarte apropiat de mine și de Ionuț Lupescu, se afla cu noi la masă.

Probabil cei de la FRF s-au gândit că îl țin pe Angel Maria Villar cu forța la masa noastră. Bodescu a venit, i-am spus să plece, să se ducă la vulcanizarea lui. M-am ridicat la un moment dat pentru că l-a jignit pe Hagi, a spus ceva foarte urât de el. Am avut o reacție necontrolată, l-am înjurat și m-am sprijinit un pic pe el, a fost o împingere reciprocă, doar că eu am împins mai tare. El a sunat la 112”, a spus Florin Prunea, la GSP Live. 

Vezi și: EXCLUSIV Acuze grave la un an de la alegerile de la FRF: „Lupescu a pierdut alegerile pentru că n-a dat bani! S-au dat milioane de euro cu o seară înainte”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.