Tenis

Simona Halep spune TOT despre postul de antrenor: „Asta îmi lipsește!” + Poveste savuroasă la Dubai: „Am schimbat alarma! Nu am anunțat pe nimeni”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a vorbit pe larg despre cum îi sunt influențate prestațiile de lipsa unui antrenor și povestește o întâmplare amuzantă petrecută în Dubai. 

  • Simona Halep debutează la Indian Wells la noapte, de la ora 00:00. Partida contra cehoaicei Barbora Strycova este liveTEXT AICI. 

„În acest moment nu vorbesc cu nimeni. Mă simt bine, nu știu ce se va întâmpla, dar nu discut cu nimeni. Îmi lipsește să am o voce lângă mine, îmi lipsesc sfaturile. Îmi lipsește faptul că e mereu cineva alături de tine și îți dă un sfat. Dar restul este destul de obișnuit. Sunt o profesionistă și încerc să fac ce trebuie, chiar dacă nu am un antrenor.

Vă voi povesti o întamplare haioasă. În Dubai, mă simțeam obosită înaintea meciului cu Lesia Tsukenko. În timpul nopții nu putusem dormi prea bine. M-am trezit la 8 dimineata. Eram moartă de oboseala. Am schimbat alarma la ceas și le-am scris baieților din echipă că ne vedem la 10:30 pentru micul dejun. Apoi am dormit încă două ore, m-am îmbracat pentru meci, am luat dejunul și am mers direct la meci.

Daca aș fi avut un antrenor, acest lucru ar fi fost imposibil. În acel moment le-am spus băieților că uneori e bine să nu ai un antrenor”, a povestit Halep pentru WTA. 

Vezi și: 

Simona Halep, influență majoră în cariera canadiencei Bianca Andreescu: „Ne-am antrenat împreună în Canada și i-am spus asta!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.