Liga 1

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0 // Mircea Rednic, mesaj pentru Dan Nistor: „Poate așa va fi chemat la națională”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 martie 2019

Dinamo s-a impus în fața Dunării Călărași, scor 2-0. Mircea Rednic e mulțumit de prestația elevilor săi, în fața unui adversar „mai bun decât în sezonul regulat”.

„Așteptăm  ca Nistor să marcheze în continuare, să ofere pase de gol, pentru a fi chemat la echipa națională. Trebuie să treacă peste supărarea că am ratat play-off-ul. Nu îi convine nimănui. E și vina lor, dar acum trebuie să privim în viitor, să construim pentru sezonul următor.

Ne-am apărat excelent, am avut și situații bune pe contraatac. Am obținut ce ne-am propus, o victorie în primul meci. Dunărea a jucat mult mai bine decât în meciul din returul sezonului regulat.

Mandanda e un portar bun. Dacă îl aveam pe el în meciul cu Botoșani, poate acum eram în play-off. Poate va rămâne și de anul viitor. Toți jucătorii care au sosit acum, au contracte pe minim un an jumătate. Rednic nu schimbă nimic!”, a declarat Rednic la TV Telekom Sport. 

„Vina pentru ratarea play-off-ului e şi a antrenorilor care au fost. Şi eu am pierdut puncte, e adevărat, dar am lucrat cu marfa altoraMircea Rednic

Dinamo - Dunărea Călărași 2-0 // Dan Nistor a marcat, dar e tot amărât: „Mă simt penibil, trebuie să ținem capul în pământ”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.