Handbal

STEAUA - DINAMO 26-25 // VIDEO + FOTO Steaua e în finala Cupei României, după un final nebun contra lui Dinamo » Incidente șocante înainte de meci: ultrașii s-au bătut cu jandarmii, galeriile au fost evacuate

+24 Foto
FOTO: Ionuț Buharu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 martie 2019

Steaua a trecut de Dinamo, scor 26-25, și va înfrunta Politehnica Timișoara în finala Cupei României la handbal masculin.

  • SCM Politehnica Timișoara a trecut de CSM Focșani, scor 25-18, în prima semifinală.
  • Finala mare se joacă duminică, de la 17:30. Finala mică prefațează înfruntarea, de la 15:00.

Partida amânată cu o oră și jumătate din cauza incidentelor violente dintre fani i-a avut pe steliști la conducere încă din debut. Mohsen Babasafari, iranianul din poartă, a făcut minuni pentru formația roș-albastră, blocând de 6 ori din situație de 1 la 1 cu oponentul.

Dinamoviștii au egalat cu 4 minute înaintea finalului, după o fază controversată în care Vujic a fost lovit violent în figură, dar arbitrii partidei l-au eliminat doar pe el, pentru proteste.

Cu 10 secunde rămase din joc, unul dintre „fluierași” a făcut încă o eroare imensă. A dictat semicerc la o acțiune în care extrema stângă a Stelei a fost la mai bine de 15 centimetri de linie. Constantin Ștefan a cerut time-out, dar nu a putut desena acțiunea câștigătoare.

 Steaua - Dinamo 26-25

Partida a început la ora 19:00!

update 18:45

Partida se va relua de la ora 19:00. Organizatorii au reușit să aerisească sala de la Focșani mai repede decât se așteptau, după ce jandarmii au fost nevoiți să apeleze la gazele lacrimogene. 

update 18:25

Organizatorii au decis ca partida, programată inițial pentru ora 17:30, să înceapă la ora 20:00. Toți suporterii au fost evacuați, iar cele două galerii au fost trimise la București.

VIDEO CU INCIDENTELE

UPDATE 17:50

Jandarmii au utilizat gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. Fanii neutri, femeile și copiii au fost scoși afară din sală. Suporterii lui Dinamo au fost escortați afară din arenă!

update 17:48

Evenimente incredibile cu puțin timp înainte de startul meciului: fanii celor două echipe au pătruns pe parchet, au fentat vigilența forțelor de ordine și au pornit o altercație în toată regula.

Ultrașii din Peluza Sud i-au atacat pe cei ai lui Dinamo, iar bătaia a durat 3-4 minute. Jandarmeria a intervenit în forță pentru a despărți grupurile de fani recalcitranți, iar fanii neutri, femeile și copiii au fost evacuați din sală. 

UPDATE 17:43

Galeria Stelei a fost izolată de jandarmi!

UPDATE 17:40

Jandarmeria a fost nevoită să intervină pentru a aplana conflictul iscat de galeria Stelei. Partida începe cu 10 minute întârziere, 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.