Stranieri

Florin Andone, accidentare problematică! Pericol mare să rateze meciurile cu Suedia și Insulele Feroe

Florin Andone, la încălzire, înainte să se accidenteze

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 09 martie 2019

Florin Andone, atacantul lui Brighton, s-a accidentat la încălzire înainte de meciul cu Crystal Palace, 2-1,  și riscă să rateze meciurile primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2020. El a suferit o leziune la adductori. 

  • România va înfrunta Suedia în deplasare, pe 23 martie, de la ora 19:00, și Feroe acasă, pe 26 martie, de la ora 21:45. Ambele partide vor fi transmise de Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

Tocmai când era în formă, și managerul lui Brighton îl titularizase, Florin Andone s-a accidentat!  Etapa trecută, el îi salvase pe alb-albaștri, înscriind în minutul 79 unicul gol al meciului cu Huddersfield. A fost 1-0 datorită lui.

Azi, tehnicianul Chris Hughton l-a lăsat pe bancă inițial pe veteranul Glenn Murray, 35 de ani. „Acesta e nivelul de concurență la echipă. Când a intrat, Andone a schimbat jocul nostru și a marcat golul victoriei. Acum, e în primul 11”, explicase tehnicianul.

Numai că, la încălzirea dinaintea partidei, „tricolorul” a simțit o înțepătură în mușchi și s-a oprit. Imediat, a fost înlocuit cu Murray, care a și deschis scorul într-un meci câștigat de Brighton, 2-1 la Londra cu Crystal Palace.

La zona mixtă, Murray (care marcase al 100-lea gol în campionat pentru „pescăruși”) le-a spus jurnaliștilor englezi: „Florin a avut ghinion. A suferit o leziune la adductori când mai erau doar cinci minute la încălzire”.

Andone, convocat în lotul lărgit al naționalei, ar putea rata ambele jocuri din preliminariile CE 2020: cu Suedia (23 martie) și Feroe (trei zile mai târziu).

 

5 goluria marcat Florin Andone în acest sezon la Brighton (3 în Premier și două în FA Cup)

Vezi și: Emoții mari pentru Cosmin Contra! Florin Andone s-a accidentat și n-a mai fost inclus în lotul lui Brighton

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.