Liga 1

CFR CLUJ - SEPSI 3-1 // Alin Minteuan îl contrazice pe Neagoe: „I-am bătut de 3 ori, să fim serioși” + Bagă jucătorii în ședință: „Vom discuta în vestiar!”

FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 martie 2019

CFR Cluj s-a impus în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1. Alin Minteuan a ajuns la 4 victorii consecutive pe banca clujenilor și pare din ce în ce mai stăpân pe situație. 

„Mă bucur că ceea ce am exersat la antrenamente a fost pus în practică, cum a fost și pasa primului gol, din secunda 20. Am avut câteva probleme în defensiva, dar nu vreau să le spun acum. Vom discuta cu siguranță în vestiar. Totul va rămâne în interioul echipei.

Culio este un jucător agresiv, nu neapărat acum, așa a fost dintotdeauna. Își dorește foarte mult să aibă reușite, să iasă în evidenșță. Câteodată exagerează. Nu am văzut reluările, dar au fost niște faze care au fost judecate altfel”, a analizat Minteuan partida la Look TV. 

„I-am bătut de 3 ori, să fim serioși”

Eugen Neagoe a declarat la final că CFR Cluj a avut din nou șansa de partea sa. (Detalii AICI) Antrenorul clujenilor a oferit o replică tranșantă. 

„Când joci de 3 ori și câștigi toate meciurile, nu cred că se mai pune la îndoială valoarea. Să fim serioși. Nu au avut nicio ocazie în prima repriză. Am făcut 1-0, apoi am mai avut ocazii de a marca. Așa s-a spus despre noi și cu Iași, că am șutat o singură dată. Am avut om în minus 70 de minute, iar ei n-au avut vreo ocazie.

Nu mă interesează ce face FCSB, ce diferență e între noi. Cât timp noi câștigăm, nu mă interesează altceva. Sper să continuăm seria asta cât mai mult”, a declarat Minteuan la Look TV. 

Vezi și: 

CFR CLUJ - SEPSI 3-1 // VIDEO Start excelent de play-off pentru campioana en-titre! A treia victorie cu Sepsi în două săptămâni și 5 puncte avans față de FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.