Liga 1

Vocea peluzei » CFR Cluj - Sepsi 3-1 analizat de fanul ceferist Caneto: „Ştiu, a fost blat, toată lumea a cunoscut rezultatul final încă din 14 iunie, anul trecut, ora 16:17”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 martie 2019

CFR-VICTORIE! Tulai, unde-i Vinicius?! Ţucu-goooool! Hai, Colţescule, ştiam că se joacă pân’ la primul gol. Atenţie, băieţi! Bravo, Arla! x2! Mai atent, Ema! Iooooi!... Hai că putem reveni. No, aşe, Djoko-gooool!

Neluțu ar trebui să fie mândru și mulțumit că investește la CFR. Poate el da cu Mastercardul așa goluri cum dă cu Țucu și Djoko?! No, mă băieţi, s-a meritat să staţi la poveşti cu Colţescu? Păcat, Culio out pentru Ovidiu. Bine căzut, Bilel! Deac-goool! Uffff!

Ştiu, a fost blat, au furat pentru noi şi arbitrii, toată lumea a cunoscut rezultatul final încă din 14 iunie, anul trecut, ora 16:17, totuşi, eu mă simt ușurat de o mare apăsare. Altă viaţă! Nu există victorii uşoare în play-off. 10 etape ca o ruletă rusească. Noi am trecut de primul hop, presiunea s-a mutat în ograda urmăritoarelor. Aşteptăm relaxaţi restul meciurilor etapei, doar-doar va creşte valoarea victoriei noastre de azi prin două rezultate din categoria „Fericire maximă”: victorie Viitorul şi egal în Bănie. :)

Felicitări Alin, felicitări jucătorilor! Un meci gestionat foarte bine în teren, în ciuda mizei, a presiunii permanente. Pare că ne-am jucat cu focul, dar ăsta-i stilul nostru: accelerăm când trebuie, lovim când se iveşte ocazia, organizare defensivă prioritară. Trebuie să rămânem în continuare hotărâţi şi concentraţi. În etapa următoare, mergem la Ovidiu să demonstrăm că se poate ceea ce nu va putea FCSB, luni: să batem Viitorul. :)

HAI CFR!!!

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.