Tenis

SIMONA HALEP, LOCUL 1 WTA // Au rămas doar două: Halep e singura care o poate detrona pe Osaka! Calcule extrem de simple după meciurile de azi-noapte

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 March 2019

Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) a trecut de Kristina Mladenovic (25 de ani, 65 WTA), scor 6-3, 6-4, și continuă drumul pentru apărarea locului 1 WTA.

Osaka s-a răzbunat pe Kiki Mladenovic pentru eliminarea din turul secund de la Dubai. Diferența dintre cele două meciuri a fost făcută de serviciul japonezei. Dacă în partida precedentă a pus în teren primul serviciu în doar 45% din schimburi, azi-noapte a avut un procentaj excelent, de 71%. În turul următor, liderul WTA va juca împotriva americancei Danielle Rose Collins (25 WTA).

Nu a fost singura veste bună primită de Naomi Osaka. Petra Kvitova (3 WTA), jucătoarea cea mai avantajată în duelul pentru locul 1, a fost eliminată de americanca Venus Williams (36 WTA), scor 6-4, 5-7, 4-6.

Astfel, Simona Halep (2 WTA) devine singura jucătoare care o poate depăși pe Osaka la finalul turneului.

Pentru a reveni pe prima treaptă a clasamentului, Halep e obligată să câștige turneul, iar Osaka să nu ajungă în finală. Până atunci, românca mai are nevoie să depășească minim două tururi pentru a-și păstra poziția secundă. Dacă Simona e eliminată în acest moment, Kvitova va deveni locul 2 WTA.

Vezi și:

SIMONA HALEP - KATERYNA KOZLOVA » Organizatorii au anunțat ora de start a meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.