Campionate

Southampton - Tottenham 2-1 // Mauricio Pochettino și-a pus la zid jucătorii: „Aroganța ne dărâmă! Sunt atât de dezamăgit”

Mauricio Pochettino

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 10 March 2019

Tottenham, calificată în ”sferturile” Ligii Campionilor, are doar un punct în ultimele patru etape de Premier League.

Paradoxal, jocul foarte bun al lui Tottenham în Ligă se stinge în Premier. Și dubla victorie europeană cu Borussia Dortmund (3-0 și 1-0) nici nu mai există în campionatul intern.

În ultimele patru etape, Spurs au adunat un singur punct, la 1-1 cu Arsenal. În rest, 1-2 cu Burnley, 0-2 cu Chelsea, 1-2 cu Southampton. Trei deplasări, trei înfrângeri dureroase.

Sâmbătă, au avut 1-0 la pauză, dar s-au oprit, primind două goluri în cinci minute (76-81), ceea ce nu i-a plăcut deloc lui Pochettino. "Aroganța ne dărâmă. Dacă vrei într-adevăr să te bați la trofee, atunci nu poți să vii aici cu aroganța Champions League. Sunt atât de dezamăgit să-mi văd jucătorii aroganți".

Managerul sugerează că vor fi schimbări la vară: "Dacă vrei să fii una dintre cele mai bune echipe din lume, trebuie să îmbunătățești totul. Cheia este să fii consistent de fiecare dată, de la început până la sfârșit".

"Nu poți să joci bine 45 de minute și apoi să renunți, să spui că s-a terminat. Sunt foarte critic, și cu mine, și cu jucătorii mei, pentru că vreau ca Tottenham să fie mereu sus"
Mauricio Pochettino, manager Tottenham

0trofee a cucerit Mauricio Pochettino în cinci ani ca manager al lui Tottenham

11ani au trecut de când Tottenham nu a mai câștigat nicio competiție; ultimul succes, Cupa Ligii Angliei (2008)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.