Tenis

WTA INDIAN WELLS // Probleme mari pentru Serena Williams » S-a retras în meciul cu Garbine Muguruza: „Nu pot să respir”

+4 Foto
Serena Williams a acuzat probleme de sănătate în meciul cu Garbine Muguruza de la Indian Wells // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 martie 2019

Considerată de mulți favorita principală de la Indian Wells, Serena Williams, 10 WTA, s-a retras în turul III al turneului în meciul contra ibericei Garbine Muguruza, 20 WTA, din cauza unor probleme de respirație, la scorul de 3-6, 0-1 pentru adversară. 

Serena a început excelent meciul, a condus cu 3-0, dar de acolo au început probleme fizice pentru americancă. Williams nu a mai putut ține pasul cu Muguruza, care a câștigat 7 game-uri consecutive.

Jucătoarea de 37 de ani a cerut intervenția medicului și, după ce s-a sfătuit cu antrenorul Patrick Mouratoglou, a hotărât să se retragă. „Nu pot să respir”, asta i-a transmis Serena unuia dintre medicii care au venit să o consulte, care a sfătuit-o pe americancă să abandoneze.

„Nu m-am simțit bine înainte de meci, apoi starea mea s-a înrăutățit cu fiecare secundă. M-am simțit extrem de amețită și obosită”, a explicat Serena după meci.

Vezi și: SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Halep și-a aflat adversara din optimi: duel cu Marketa Vondrousova, jucătoare aflată în mare formă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.