Tenis

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Halep s-a destăinuit la Indian Wells: „Ăsta e unul dintre secretele mele. Lucrez cu el, e esențial în tenis”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Kateryna Kozlova (25 de ani, 114 WTA), scor 7-6 (3), 7-5, și s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells. La final, românca a vorbit despre importanța oamenilor din staff. 

  • Halep va juca în „optimi” marți contra cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA), care a trecut în trei seturi de Jelena Ostapenko (21 de ani, 22 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-4.

 „Cel mai important e să ai oamenii potriviți lângă tine. Fiecare antrenor pe care l-am avut până acum a contribuit cu câte ceva la construcția «casei». Cred că ăsta e cel mai important lucru în tenis, să ai oamenii potriviți lângă tine, să simți energia lor pozitivă. Acum nu mă grăbesc în căutarea unui nou parteneriat.

Cred că partea mentală a devenit esențială în tenisul de astăzi. De câțiva ani lucrez cu un psiholog. Voi continua să fac asta. Nu e ușor să rămân concentrată, dar mă ajută enorm. Dacă te accepți cu bune și cu rele, poți progresa. E unul dintre secretele mele”, a declarat Halep într-o conferință de presă. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Halep și-a aflat adversara din optimi: duel cu Marketa Vondrousova, jucătoare aflată în mare formă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.