Campionate

MARSEILLE - NICE 1-0 // Formidabilul Mario Balotelli a intrat în istoria lui Marseille! E primul jucător din istorie care reușește asta

Mario Balotelli și o nouă celebrare spectaculoasă // FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 11 martie 2019

După un tur dificil, fără niciun gol marcat în zece meciuri de Ligue 1, în mijlocul unui conflict continuu cu antrenorul Patrick Vieira, Mario Balotelli schimbă clubul și, dintr-o dată, totul merge bine. La Marseille, se simte acasă, e titular și înscrie etapă de etapă. Duminică învingându-și chiar fosta echipă. 1-0 cu Nice.

Italianul, 28 de ani, are deja cinci goluri în șase partide la OM. Și este întâiul jucător alb-albastru care marchează în primele patru meciuri disputate pe „Vélodrome” în ultimii 45 de ani.

Super Mario a găsit alt mod original și amuzant de a sărbători reușita.

După ce a simulat o accidentare, șchiopătând fără să aibă nimic, la 2-0 cu Amiens și a făcut un selfie alături de colegi pe gazon, la 2-0 cu Saint-Étienne, duminică, atacantul peninsular s-a așezat în fund la colțul terenului, jucând piatră-hârtie-foarfecă împreună cu prietenul Thauvin. Ultrașii marseillezi îl iubesc.

150.000 €a primit Balotelli pentru primele 5 goluri la Marseille. Bonusul se va dubla la 10 reușite

„Când ai un jucător ca Balotelli, nu ai nevoie de 36 de ocazii pentru a înscrie un gol. Sunt foarte mulțumit de Mario”
Rudi Garcia, antrenor Marseille

„O singură clipă de neatenție și Mario ne-a făcut rău. Altfel, a fost inexistent tot meciul”
Patrick Vieira, antrenor Nice

Vezi și: FOTO Tatuaj special al lui Sergio Ramos » Căpitanul lui Real Madrid îi are pe Bale și Godin imprimați pe piele: „Game over

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.