Diverse

GSP LIVE // VIDEO Durerea lui Iosif Rotariu după ce fiica cea mare a brutalizat un copil de 2 ani: „Am nopți nedormite de când s-a întâmplat asta”

Iosif Rotariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 martie 2019

Iosif Rotariu, 57 de ani, a explicat azi, la GSP Live, ce a simțit după ce Romina, 33 de ani, fiica sa cea mare, a fost arestată pentru o noapte după ce a bruscat în iunie 2018 un băiat în vârstă de 2 ani de care avea grijă la creșa privată deținută chiar de Iosif Rotariu.

„Puneți-vă în situația mea! Sunt foarte afectat, fata mea e și bolnavă de diabet. A fost o criză diabetică, se întâmplă să aibă anumite reacții cei care au această boală. S-a mediatizat foarte mult, dar copilul a fost bruscat, nu bătut.

Sunt probleme care m-au afectat, am nopți nedormite și mult stres de când s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Iosif Rotariu, la GSP Live. 

Luna trecută, la Timișoara, a început procesul Rominei Rotariu. Familia copilului care s-a ales cu un picior fracturat solicită despăgubiri de 500.000 de euro.


Romina Rotariu / Sursă foto: Facebook Romina Rotariu

Cum și-a explicat gesturile Romina Rotariu: 

Vezi și: Confesiune cutremurătoare a lui Iosif Rotariu: „Fiica mea a făcut aproape 50 de operații, 40 cu anestezie generală. Vom încerca să-i punem niște senzori în mâini, ca la roboți”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.