Liga 1

FCSB - VIITORUL 1-2 // VIDEO + FOTO Gică Hagi i-a dat șah mat lui Mihai Teja » Viitorul câștigă pe Arena Națională cu FCSB

+31 Foto
FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 martie 2019

FCSB a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Viitorul (Coman 40 / Calcan 16, Hagi 66-pen.), în derby-ul primei etape din play-off.

După ce FCSB a avut o bară în primele minute, Viitorul a preluat controlul meciului și și-a creat ocazii mari. În minutul 15, după o pasă foarte bună a lui Ianis Hagi, Andreas Calcan a intrat în careu și a marcat cu un șut puternic, din colț, la care Bălgrădean nu a avut reacție.

După ratările Viitorului, Florinel Coman a egalat în minutul 40. Denis Drăguș a pierdut mingea, Olimpiu Moruțan a pasat perfect, iar Florinel Coman a marcat de la marginea careului cu un șut pe sub portarul Valentin Cojocaru, care a ieșit eronat.

FCSB a început tare după pauză, ratând ocazii importante.

Pe contraatac, arbitrul Radu Petrescu a dictat penalty după ce Houri a fost faultat de Romario Benzar (Detalii aici). Ianis Hagi a transformat penalty-ul, în minutul 60, stabilind scorul final.

Până la final, FCSB a mai avut trei ocazii prin Harlem Gnohere, dar nu a putut marca, iar Viitorul a plecat cu cele trei puncte de pe Arena Națională.

După acest meci, FCSB rămâne pe locul 3, cu 25 de puncte, la 5 de liderul CFR Cluj. Viitorul este pe 4, cu 22 de puncte.

FCSB - Viitorul  1-2Au marcat: Fl. Coman 40'/Calcan 16', I.Hagi 66'-pen.

Click AICI pentru liveTEXT

Vezi AICI VIDEO

Vezi AICI FOTO de la meci

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, I. Cristea, J. Morais - Nedelcu (Fl.Matei 46'), L. Filip - Moruțan (Rusescu 74'), Fl. Tănase, Coman - Hora (Gnohere 66')
Rezerve: Vlad, Stoian, Roman, Ad. Niță
Antrenor: Mihai Teja

Viitorul: Cojocaru - Mladen (Boboc 35'), Țîru, Ghiță, De Nooijer - Houri, T. Băluță, Vînă - Hagi, Drăguș (Rivaldinho 56'), Calcan (Artean 60')
Rezerve: Tordai, Casap, Eric, Achim
Antrenor: Gică Hagi

Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Alexandru Cerei, Ciprian Danșa
Stadion: Arena Națională

Rezultate play-off

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2

Clasament play-off Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.