Liga 1

Dănuț Lupu îl laudă pe căpitanul lui Dinamo: „Fără Dan Nistor, echipa ar fi ca un cal fără cap” » De ce nu crede că dinamovistul va juca la națională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 March 2019

Dănuț Lupu, fost jucător și oficial al lui Dinamo, a vorbit despre mijlocașul Dan Nistor, 30 de ani, despre care a spus că este esențial pentru formația antrenată de Mircea Rednic, dar pe care nu-l vede la națională.

„Fără Nistor, Dinamo ar fi ca un cal fără cap. E un jucător determinant pentru Dinamo. Aleargă foarte mult, iar Dinamo ar fi o echipă fără cap dacă nu ar fi Nistor.

Totuși, nu l-aș vedea la națională. Face parte din jucătorii care nu sunt agreați de selecționer. Știe toată lumea conflictul pe care l-a avut cu selecționerul Contra. De-a lungul anilor, au fost foarte mulți jucători care meritau să ajungă la națională și n-au ajuns din diferite motive. Chiar și eu. Poate și Craioveanu”, a declarat Dănuț Lupu la TV Telekom Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Dezvăluire de senzație din vestiarul lui Dinamo! Primul lucru transmis de Rednic lui Dan Nistor: „Ticule, ești pervers cu mine, sunt pervers cu tine!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.