Campionate

ZINEDINE ZIDANE LA REAL MADRID // Revoluția lui „Zizou” la Real Madrid: 2 jucători sunt OUT + cine revine în echipa de start

Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 martie 2019

Real Madrid a anunțat revenirea francezului Zinedine Zidane, acesta semnând un contract până în 2022 (Detalii AICI).

Presa din Spania dezvăluie planurile lui Zinedine Zidane în noul mandat la Real Madrid. Antrenorul de 46 de ani și-a făcut deja calculele pentru sezonul viitor. Primii jucători care vor pleca de la Real Madrid sunt atacantul galez Gareth Bale, 29 de ani, și mijlocașul spaniol Dani Ceballos, 22 de ani. Cei doi nu au avut o relație bună cu Zidane în primul mandat al acestuia și spaniolii scriu că vor pleca printre primii.

„Nu a vorbit cu mine după finala Champions League de la Kiev. Nu aș spune că eram prieteni, totul era profesional. M-am simțit frustrat pentru că nu am fost titular cu Liverpool. Simțeam că meritam să joc”
Gareth Bale, după plecarea lui Zidane

„Eu l-am întrebat de ce nu joc. Nu înțelegeam. Au fost momente în sezon în care Kroos și Modric erau accidentați, iar el a schimbat sistemul pentru a juca mereu cu alții. Dacă ar fi continuat Zidane, cu siguranță aș fi căutat altă echipă”
Dani Ceballos, după plecarea lui Zidane

Veste bună pentru Isco și Marcelo

Mijlocașul spaniol Isco, 26 de ani, și fundașul stânga brazilian Marcelo, 30 de ani, sunt cei doi care pot beneficia de revenirea lui Zidane. Isco și Marcelo au fost printre preferații francezului și ar putea reveni în echipa de start a lui Real Madrid în sezonul viitor.

26 de meciuri a jucat Isco în actual sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.