Liga 1

FCSB - VIITORUL 1-2 // FCSB, praf și pulbere » 3 bile negre în jocul elevilor lui Mihai Teja

FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 martie 2019

FCSB a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Viitorul (Coman 40 / Calcan 16, Hagi 66-pen.), în derby-ul primei etape din play-off-ul Ligii 1, după un alt meci slab făcut de echipa lui Mihai Teja (Detalii AICI)

Iată 3 bile negre în jocul celor de la FCSB

1. Defensiva, această gaură neagră

Folosit în premieră în defensiva roș-albastră, Iulian Cristea, 24 de ani, nu a rezolvat problemele. Apărarea celor de la FCSB, compusă din Romario Benzar, Mihai Bălașa, Iulian Cristea și Junior Morais, a fost depășită în dese rânduri de atacanții de la Viitorul. Fundașii celor de la FCSB s-au apărat slab la ambele goluri marcate de cei de la Viitorul.

6șuturi pe poartă au avut cei de la Viitorul

2. Dragoș Nedelcu, depășit complet

Mijlocașul Dragoș Nedelcu a fost cel mai slab jucător al celor de la FCSB în prima repriză. Mijlocașul central a fost depășit în multe rânduri de jucătorii de la Viitorul și a fost schimbat de Teja la pauză, cu Florentin Matei. Toți cei 3 jurnaliști ai Gazetei Sporturilor care au comentat meciul FCSB - Viitorul au criticat prestația lui Nedelcu (Detalii AICI).

3. Fără idei

În startul reprizei secunde, FCSB a avut câteva minute bune, în care a dominat-o pe Viitorul și a avut ocazii mari de a marca. Ulterior, echipa roș-albastră nu a mai contat în ofensivă, deși Teja i-a băgat pe Matei, Gnohere și Rusescu. Oamenii de atac ai celor de la FCSB nu au reușit să-i surpindă pe fundașii Viitorului, nu au creat acțiuni periculoase și nu au pus în pericol poarta lui Cojocaru.

Vezi și:

FOTO Alt meci de titlu viciat de arbitru! Radu Petrescu a acordat un penalty inexistent!

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.