Tenis

NAOMI OSAKA - DANIELLE COLLINS 6-4, 6-2 // VIDEO Osaka, o nouă victorie în duelul de la distanță cu Simona Halep » Cum arată lupta pentru locul 1

Naomi Osaka, celebrând victoria cu Danielle Rose Collins // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 martie 2019

Naomi Osaka, 1 WTA, continuă drumul său către al doilea succes consecutiv la Indian Wells. Japoneza a trecut în două seturi de americanca Danielle Rose Collins, 25 WTA, scor 6-4, 6-2, după o oră și 24 de minute de joc, asigurându-și calificarea în optimi.

  • În optimi, Osaka se va duela miercuri dimineața, în jurul orei 03:00, cu Belinda Bencic, 23 WTA, câștigătoarea de la Dubai din urmă cu două săptămâni. 

Primul set s-a desfășurat pe coordonate echilibrate, Osaka fiind incisivă la 4-4 și reușind break-ul cu care s-a desprins.

Liderul din WTA a controlat cu mult mai multă autoritate setul secund, când a reușit două break-uri contra semifinalistei de la Australian Open și s-a impus cu 6-2 la capătul unei evoluții per total solide.

Naomi Osaka și Simona Halep se află în luptă pentru primul loc în clasmentul WTA:

CALCULE PENTRU LOCUL 1:

  • Simona Halep (2 WTA) e singura jucătoare care o poate depăși pe Naomi Osaka, liderul mondial, la finalul turneului de la Indian Wells;
  • CONDIȚIA: Halep e obligată să câștige turneul, iar Osaka să nu ajungă în finală!
  • Simona Halep o înfruntă azi în optimi pe Marketa Vondrousova, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

Vezi și: SIMONA HALEP - MARKETA VONDRUSOVA // Simona Halep joacă AZI la Indian Wells » De la ce oră e meciul cu Marketa Vondrousova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.