Liga 1

FCSB - VIITORUL 1-2 » Doi fotbaliști de la FCSB au jucat catastrofal + Ianis Hagi, omul meciului + Cât a primit arbitrul

Viitorul - FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 12 March 2019

FCSB a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Viitorul, după un joc slab făcut de echipa antrenată de Mihai Teja. Arbitrul Radu Petrescu, care a gafat la penalty-ul primit de Viitorul, a primit nota 4 în Gazeta Sporturilor de azi.

Jucătorii de la FCSB au avut momente bune de joc doar în startul meciul și în primele minute din repriza a doua, în timp ce fotbaliștii Viitorului au dominat partida.

Cei mai slabi jucători ai meciului au fost mijlocașul Dragoș Nedelcu, scos la pauză, și atacantul Harlem Gnohere, intrat în minutul 66. Ambii au fost notați cu 3 de Gazeta Sporturilor.

Evoluții slabe au avut și Junior Morais, Lucian Filip, Raur Rusescu și Ioan Hora, care au primit 4. Cel mai bun jucător de la FCSB a fost Florinel Coman, marcatorul golului, care a luat 7.

Ianis Hagi a fost omului meciului, după un gol și o pasă de gol. Acesta a primit nota 9. Și Valentin Cojocaru a avut o evoluție bună, portarul Viitorului fiind notat cu 8.

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, a primit nota 8, iar Mihai Teja 4.

4a fost nota primită de arbitrul Radu Petrescu

Citește și:

FCSB, praf și pulbere » 3 bile negre în jocul elevilor lui Mihai Teja

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.