Liga 1

DINAMO // Ofertă de 800.000 de euro pentru „bombardierul” Mattia Montini » Rednic a reacționat pentru GSP.ro: „Asta e important”

Mattia Montini a crescut la juniorii Romei și a marcat în acest sezon un gol cu Viitorul, un hattrick cu Craiova, o "dublă" cu Iașiul și câte un gol cu Botoșaniul și cu Călărașiul // FOTO: GSP

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 12 March 2019

Un club din Rusia a oferit 800.000 de euro pe Mattia Montini, 27 de ani, dar a fost refuzat. „Încă mai este monitorizat, să dea goluri multe”, a comentat Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo. 

Mattia Montini e letal în fața porții adverse. Mircea Rednic l-a adus pe atacantul de 27 de ani, dar fotbalistul a semnat cu Dinamo abia după ce a trecut probe de joc! Italianul are 8 goluri în 11 meciuri, dintre care jumătate în startul lui 2019, în 6 partide. Fotbalistul a înscris din orice poziție și se anunță viitorul produs de export al "câinilor".

De fapt, a avut prilejul să părăsească "haita" în mercato invernal, doar că Rednic s-a opus. Un club din Rusia a oferit 800.000 de euro pentru a-l achiziționa pe Mattia, a anunțat luni TV DigiSport.

În afara tehnicianului, nici oficialii clubului nu s-au dus pe fentă să-l cedeze pe Montini, sperând încă într-un miracol pentru play-off. Care nu a mai venit, dar italianul continuă să marcheze și-n play-out, drept dovadă vineri seară cu Dunărea Călărași (2-0).

"Mattia să rămână modest și concentrat doar la Dinamo București. Cine-l dorește îl monitorizează în continuare, important e ca el să dea goluri multe în această primăvară ca să le fie bine și lui, și echipei. Nu vorbim acum de transferuri, de bani, mai întâi performanțele", a comentat ieri Rednic pentru GSP.ro. 

Îl prinde pe "Bizon"?

Peninsularul e deja cel mai eficient atacant din ultimele 5 sezoane ale roș-albilor! Dacă se iau în calcul cifrele vârfurilor care au bifat deja 10 partide în echipamentul "câinilor". Și poate impresiona de la prima ediție la Dinamo.

Mai are doar 4 goluri până la a-l egala pe Harlem Gnohere, ajuns între timp la FCSB. "Bizonul" a înscris de 12 ori în primul an în Ștefan cel Mare, dar în 31 de etape. Podiumul actual este completat de Kamil Bilinski: 11 goluri în 33 de meciuri în ediția 2014/2015 și Adam Nemec - 11 goluri în 28 de meciuri în ediția 2016/2017. Cifre abordabile la apetitul de gol al noului "Il Bombardiere" al roș-albilor.

"E un atacant pursânge și are o eficiență remarcabilă. E ceva să ai 14 ocazii în total și să dai 8 goluri! Iar el mai joacă și-n bandă"
Ianis Zicu, ex-atacant Dinamo

4.500 €este salariul lunar al italianului în Ștefan cel Mare

13 goluria marcat Montini în cel mai bun sezon personal, în 2016/2017, în 35 de partide disputate la Monopoli, în liga a treia italiană

Vezi și: EXCLUSIV Rachid Ait-Atmane își joacă viitorul: „Cine-l vrea plătește suma și gata! Doar că el vrea să continue la Dinamo”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.