Liga 1

EXCLUSIV Dan Petrescu la Poli Iași?! Sabo pregătește o revoluție + Dică și Zenga, alte două nume uriașe, sunt pe listă

Dan Petrescu avea 40.000 de euro pe lună la CFR, sezonul trecut. O antrenează în prezent pe Guizhou Hengfeng, în liga a doua chineză

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 12 March 2019

Surse din anturajul lui Horia Sabo, finanțatorul lui Poli Iași, susțin că acesta ar încerca să detoneze bomba și să-l convingă pe Dan Petrescu, antrenorul lui Guizhou Henfeng, să meargă în Copou. Următorii pe listă sunt Walter Zenga și Nicolae Dică.

"Discut cu nume grele din fotbalul românesc", a dezvăluit Horia Sabo marți dimineață, întrebat dacă ia în calcul îndepărtarea antrenorului Flavius Stoican în condițiile parcursului modest din acest an, soldat cu ratarea play-off-ului și debutul cu stângul în play-out.

Directorul general al lui Poli n-a vrut să dea nume, însă Gazeta a aflat din anturajul acestuia că negociază cu Dan Petrescu, iar pe lista lui mai sunt Walter Zenga și Nicolae Dică!

Nu s-a întors "Bursucul" la CFR Cluj și merge la Iași?! E în stare Poli, cu un milion de euro datorii, să plătească un tehnician din Top 3? Sursele GSP susțin că Petrescu ar lăsa China și pentru mult mai puțini bani decât i-a propus CFR, dar își dorește liniște și putere deplină.

Exact ceea ce nu i s-a putut garanta în Gruia. Nici sezonul trecut, când s-a pus la un moment dat problema demiterii lui, deși era pe locul 1, și nici recent, când s-a tratat cu el o posibilă revenire pe bancă.

Pe 18 martie, Sabo speră că Tribunalul îl va repune în funcție, după conflictul cu Comitetul Director. Luni seară, Stoican a fost reconfirmat în funcție!

"Din câte știu, Sabo e grav bolnav și nu cred că în perioada de convalescență își pierde timpul vorbind prostii prin presă!"

"Facem greşeli elementare. Vinovat principal sunt eu şi jucătorii. E greu fără Cristea şi Flores. Eu îmi asum situaţia şi voi încerca s-o redresez. Îi înţeleg pe suporteri că-mi cer demisia"
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

"Dacă Poli continuă să joace la fel de modest cum a făcut-o la 0-2 cu Hermannstadt și cu FC Voluntari, evident că va trebui să schimb ceva. La lotul de jucători nu mai pot să umblu"
Horia Sabo, director general Poli Iași 

Vezi și: EXCLUSIV Mesajul lui Flavius Stoican pentru suporterii ieșeni și ironia la adresa conducerii: „Eu știu că e grav bolnav și nu-și pierde timpul vorbind prostii”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.