Liga 1

CS U CRAIOVA // Sorin Cârțu, prima conferință ca președinte al lui CSU Craiova: „Vreau să clarific un lucru despre Mangia”

Sorin Cârțu a fost prezentat azi la CS U Craiova, în funcția de președinte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 martie 2019

Sorin Cârțu, 63 de ani, a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, în funcția de președinte al celor de la CS U Craiova. Cel poreclit Sorinaccio a vorbit despre planurile sale din Bănie și spune că nu se pune problema să amenințe în vreun fel postul antrenorului Devis Mangia. 

„Suntem din nou împreună, după doi ani. Mă aflu într-o postură nouă în organigrama clubului. Am o experiență mare în fotbal, de aproape 45 de ani, dar e ceva nou pentru mine. Nu le stăpânesc pe toate și sunt în perioada în care încerc să învăț. E un club care în această periodă, 2013-2019, a evoluat foarte mult și a plecat dintr-o poziție în care a început să construiască absolut tot de la zero. 

Sper că ne vom întări în perioada în care eu voi fi aici. Sper să fiu respectat, așa cum și eu promit că voi respecta pe voi (n.r - pe ziariști).

Nu aș vrea să se spună ceva despre mine și Devis Mangia pentru că eu nu vizez postul de antrenor. Am spus acum ceva timp că nu voi mai reveni pe banca tehnică a unei echipe. Așa că nu vrea să văd niciun fel de comentarii, ca să clarific acest lucru”, a spus Cârțu azi, în cadrul unei conferințe de presă.  

„Sorin Cârțu trebuie să fie legătura între club și mass-media și între club și FRF, LPF. Lângă mine se află un om care a trăit în fotbal, dar care nu ignoră ceea ce înseamnă fotbalul românesc, care trece printr-o criză morală. Sper că Universitatea Craiova va fi o locomotivă care să participe la redresarea fotbalului românesc”

„Ultimul event a fost în 1991, iar acum suntem în 2019. Se aliniază astrele și sper ca acest an să fie anul nostru. Vrem consacrarea internă și internațională” Marcel Popescu 

Fotbalist de legendă al Craiovei Maxima, pentru care a evoluat între 1973 și 1989, Cârțu s-a identificat și în perioada de antrenor cu echipele orașului Craiova. A fost antrenor la FC U Craiova, echipă dezafiliată în 2011, în două rânduri, pregătind-o și pe CS U Craiova în sezonul 2014-2015, ultima lui experiență în antrenorat.

Vezi și:Stephane Acka a revenit la CSU Craiova! Fundașul a mai jucat pentru olteni timp de trei ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.