Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Reacție dură din partea lui Sepsi după acuzele lui Bancu: „Cum e și el, domnul Bancu spune bancuri”

Nicusor Bancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 martie 2019

Janos Bokor, directorul sportiv al celor de la Sepsi, a avut o replică dură pentru Nicușor Bancu, mijlocașul de 26 de ani de la CSU Craiova, care a făcut aluzii de blat la meciul CFR Cluj - Sepsi 3-1.

Vezi în video reacția lui Bokor după acuzele lui Bancu

 

 

„Din păcate am început cu prostii în legătură cu CFR și Sepsi. Noi ne-am dus acolo să jucăm un fotbal bun. Noi nu avem nicio treabă cu astfel de lucruri. Am dorit să plecăm cu cele trei puncte, dar nu am reușit. Nu putem în acest moment să ne comparăm cu CFR Cluj.

Nu trebuie să ieși și să spui astfel de lucruri. Nu știi ce e in clubul nostru. Nu vom fi niciodată acea echipă la care s-a gândit domnul Bancu. Dar cum e și el, domnul Bancu spune bancuri. Ăsta a fost un banc din partea lui. E ceva inimaginabil ca un jucător să insinueze așa ceva și să spună că vom muri pe teren contra Craiovei.

Trebuie să vezi și valoarea echipei noastre. Domnului Bancu îi urez baftă multă. Să fie atent că vin meciuri importante pentru la echipa națională și să joace bine. Să lase aceste declarații că nu este bine ce face”, a declarat Janos Bokor la GSP LIVE.

„Îşi vor da viaţa cu noi, ţinând cont de mai multe... Nu vreau să mai zic. Ei îşi vor da viaţa, pentru că aşa se întâmplă când joacă cu noi şi cu celelalte echipe. Când au jucat cu CFR, nu au putut să facă nimic. Acum sper să nu facă nimic nici cu noi şi să câştigăm”Nicușor Bancu

Vezi și:

VIDEO Semnal de alarmă din interiorul clubului: „Suferim din punct de vedere fizic. La Junior Morais și Romario Benzar avem probleme”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.