Liga 1

FCSB - VIITORUL 1-2 // Ilie Dumitrescu explică de ce FCSB a pierdut cu Viitorul: „Steaua a suferit enorm acolo” + ce spune despre Gnohere

FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 martie 2019

Ilie Dumitrescu a explicat motivele care au dus la înfrângerea celor de la FCSB cu Viitorul, 1-2, și a subliniat care sunt capitolele la care echipa roș-albastră suferă.

Steaua suferă în linia de mijloc. Îi este foarte greu să aibă profunzime în joc, e greu ca mijlocașii se verticalizeze. Steaua, cu Viitorul, a suferit enorm în axul central. Filip nu a avut cea mai bună prestație, chiar dacă a recuperat multe mingi, iar Nedelcu, în prima repriză, a fost anihilat cu ușurință. Hagi a pregătit bine jocul, iar Viitorul a făcut pressing agresiv, s-a apărat sus.

Și a fost o lipsă de personalitate la Steaua. La un astfel de meci ai nevoie de 3-4 jucători cu personalitate, care să facă diferența.

În plus, au fost și acele ratări ale lui Gnohere din niște poziții din care în mod normal marca. Nu știu ce se întâmplă cu el. Nu știu ce probleme are, dacă e cu gândul la un transfer ratat, dacă are probleme fizice. Poate este și o lipsă de încredere”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

A fost Mihai Teja alegerea potrivită la FCSB? De la pregătirea fizică la confuzia achizițiilor din iarnă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.