Media

Marcel Pușcaș a dezvăluit la GSP LIVE de ce i-a dat afară pe Costea și Dina: „Nu puteau face față rigorilor din Liga a 2-a”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 March 2019

Costin Ștucan l-a avut invitat miercuri la GSP LIVE pe președintele lui FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, care a dezvăluit adevăratele motive care au dus la rezilierea contractelor lui Florin Costea și Mihai Dina.

„La ora asta, Universitatea Craiova are un lot bun pentru Liga a 2-a, fără emoții de a retrograda. Echipa a fost întinerită în iarnă. Când am venit eu la Craiova erau 32 de jucători, ceea ce mi s-a părut mult pentru o echipă de Liga a 3-a, mai ales că n-avem o echipă secundă. Am reușit împreună cu domnul Mititelu, Napoli și Săceanu să renunțăm la 17 jucători, care după părerea noastră nu puteau face rigorărilor Ligii a 2-a. Noi ne gândim să avem jucători pentru Liga a 2-a. Ca dovadă, cei 17 care au plecat și-au găsit angajamente la echipe din Liga a 3-a.

Simbolurile Craiovei Costea și Dina au plecat tot din același principiu. Nu credeam că puteau face față rigorilor din Liga a 2-a. S-au adăugat și câteva acte de indisciplină, nu doar în Antalya, ci și premergător cantonamentului. La sugestia lui Napoli și Săceanu am acceptat să renunțăm la cei doi, lucru cu care a fost de acord și Mititelu. Au fost jucători importanți, dar au fost și alți jucători importanți la Universitatea Craiova care au agățat ghetele în cui și au înțeles că vine un moment când trebuie să lași loc altora”, a declarat Pușcaș la GSP LIVE.

Emisiunea GSP Live poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 09:01 pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei, unde puteți comenta  pentru a participa la discuția în direct!

Urmărește întreaga emisiune mai jos

Citește și:

EXCLUSIV Florin Costea, dezlănțuit după ce-a fost dat afară de la FC U Craiova: „Am filmările! Vor să-i ia banii lui Mititelu! Lumea să știe adevărul”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.