Tenis

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // VIDEO Simona Halep a clacat după eliminarea de la Indian Wells: „Am plâns în vestiar după mult timp”

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 martie 2019

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost eliminată în „optimi” la Indian Wells de cehoaica Marketa Vondrousova, 19 ani, locul 61 WTA, scor 2-6, 6-3, 2-6.

„Infrângerile sunt mai uşoare acum, trec mai repede peste ele, dar încă sunt dezamăgită şi supărată că am pierdut. De fapt, am plâns în vestiar după mult timp pentru că am pierdut.

Dau 100% în fiecare meci, în fiecare turneu, din acest motiv sufăr puţin când pierd. Simţeam că trebuie să plâng. Sufăr după fiecare înfrângere şi cred că este un lucru bun”, a spus Simona la conferinţa de presă.

Simona recunoaște că nu s-a regăsit pe teren: „Mi-am găsit ritmul abia după setul secund, simţeam că pot să câştig meciul. Dar după primul game am pierdut multă energie, mă simţeam răvăşită în unele momente şi am comis anumite greşeli, iar ea a dominat apoi meciul. Am jucat puţin greşit, am alergat prea mult şi am fost prea defensivă”.

91.205 $și 120 de puncte WTA a câștigat Simona Halep în urma prezenței în „optimi” la Indian Wells

Conferință de presă Simona Halep

Rezumatul meciului SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA

Citește și:

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Simona Halep a pierdut locul 2 WTA, dar poate cădea și mai jos! Cum se poate menține în Top 3

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.