Liga 1

GSP LIVE / VIDEO Marcel Pușcaș anunță: „Vom fi 10.000 pe «Ion Oblemenco»” + Ironii la adresa lui CSU: „Oamenii de la salubritate primesc invitații gratuite”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 March 2019

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, a spus la GSP LIVE că dacă echipa din Liga a 3-a va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, va avea cel puțin 10.000 de suporteri la meci. În plus, acesta trimite ironii și către rivala CSU.

„Avem un buget ca al niciunei echipe din Liga a 3-a din țară și un lot la fel. Cei de la Primărie vor fi probabil obligați să accepte accesul pe «Oblemenco» și al Universității Craiova după ce vom promova în Liga 2. Presiunea publică ne va duce pe «Oblemenco». Vor fi meciurile televizate. Când vom fi în Liga 2 și vin televiziunile, ar fi o rușine pentru Craiova ca o echipă să evolueze la Severin. Nu cred că există în țară o echipă care să aibă suporteri din toate colțurile țării și să vină la Severin după noi. Și acest lucru adaugă o presiune în plus la ce vrem noi să facem aici. Noi suntem dispuși să plătim 10.000 de euro pentru fiecare meci pe «Ion Oblemenco», mai mult nu putem face. Facem adrese peste adrese, dar cei de la Primărie se pare că nu vor bani. Și suporterii noștri sunt contribuabili.

Dacă mâine am avea acces pe «Oblemenco», am avea 10.000 de spectatori fără nicio problemă. Nu e o cifră îndrăzneață. Cei care vin acum la echipa din Liga 1 din Craiova merg cu soțiile doar ca să iasă undeva. Sau merg la meciurile cu FCSB. Mai sunt invitații la niște comune din jurul Craiovei. Mai sunt și oameni de la salubritate care primesc invitații doar să fie la meci. Problema se pune dacă ei chiar țin cu Craiova. Dacă noi am jucat la Rășinari și am avut 400 de suporteri din țară, păi, ce s-ar întâmpla dacă am juca pe «Oblemenco»?”, a spus Pușcaș la GSP LIVE.

Citește și:

Marcel Pușcaș a dezvăluit la GSP LIVE de ce i-a dat afară pe Costea și Dina: „Nu puteau face față rigorilor din Liga a 2-a”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.