Liga Campionilor

Pep Guardiola o vrea pe Liverpool afară din Liga Campionilor: „Scuze, dar vreau Bayern Munchen în sferturile de finală”

Pep Guardiola, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 March 2019

Pep Guardiola (48 de ani) a predat o lecție de fotbal nemților de la Schalke, 7-0 în meciul de aseară, 10-2 la general, însă ține cu alți germani, Bayern Munchen, în duelul cu englezii de la Liverpool, diseară, ora 22:00.

„Îmi pare rău pentru englezi, dar eu îmi doresc ca Bayern Munchen să câștige cu Liverpool. Fac parte din acel club, iubesc Munchenul. Iubesc Bayern. Am foarte mulți prieteni acolo”, a fost declarația lui Pep, citat de Skysport.com.

Guardiola a antrenat-o pe Bayern timp de 3 sezoane, 2013-2016. A câștigat 3 titluri și a ajuns de 3 ori în semifinalele Ligii Campionilor.

Englezii le au calificate în sferturi pe Manchester City, Manchester United și Tottenham, o premieră pentru fotbalul britanic din 2010-2011 încoace. Liverpool ar putea fi a patra echipă în primele 8 ale Europei.

Meciul dintre Bayern și Liverpool se va juca în această seară de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport. În prima manşă a fost 0-0 pe Anfield.

Citește și:

Juventus - Atletico 3-0 // Allegri surprinde după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor: „Juventus nu e favorită să ia trofeul” » Simeone recunoaște superioritatea adversarilor: „Au fost mai puternici”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.