Liga 1

Becali e exasperat de ce se întâmplă cu FCSB și l-a sunat pe Hagi » Vrea să-l transfere pe Bradley de Nooijer de la Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 martie 2019

Gigi Becali a recunoscut superioritatea Viitorului în meciul cu FCSB, din prima etapă a play-off-ului, scor 2-1, iar după meci a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gică Hagi.

După ce l-ar fi felicitat pentru victorie, Becali s-ar fi interesat și de unul dintre fotbaliștii Viitorului. Patronul lui FCSB n-a dat numele jucătorului, dar a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba de olandezul Bradley de Nooijer (21 de ani), fundașul stânga venit la Viitorul în 2017 de la Dordrecht. 

"Gică și cu mine suntem în relații foarte bune acum. L-am sunat pentru un jucător, dar n-o să-l ghiciți acum. A zis să se termine cu play-off-ul și vedem. Nu e Vână, n-o să-l ghiciți! Nu e nici Țîru! Lăsați, nu-l ghiciți. Dacă e strain? Nu vă zic!", a spus Becali la PRO X.

Becali vrea să acopere postul de fundaș stânga, după evoluția dezamăgitoare a lui Junior Morais din meciul cu Viitorul, mai ales că Momcilovici încă e în covalescență după accidentare.


Bradley de Nooijer în meciul de luni cu FCSB // Foto: Raed Krishan

1.000.000 €e cota de piață a lui De Nooijer, conform transfermarkt.de

48 de meciuria strâns De Nooijer pentru Viitorul doar în Liga 1

Citește și:

Gigi Becali a anunțat numele primilor 3 jucători dați afară de la FCSB » Florentin Matei, Adrian Stoian și Dragoș Nedelcu, aut din vară: „Am vorbit cu impresarii și cu MM”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.